Levensloopje ‘Lijn in je leven’ 

Dinsdag 30 augustus 2022

Door Redactie

Zin in beweging, ontmoeting en een frisse blik op je levenspad? Tortel Timelines organiseert op 3 september 2022 om 10 uur een Levensloopje, in de prachtige natuur bij Hoog Buurlo. Een lichtvoetige workshop, vol mooie oefeningen en werkvormen; al wandelend kom je op verhaal.

Wat zijn Levensloopjes?

Levensloopjes zijn laagdrempelige wandelingen op prachtige locaties midden in de natuur. We gaan op zoek naar lijnen in je leven, steeds met een nieuwe invalshoek. De cadans van het lopen brengt je in het hier en nu. Middels kleine opdrachten en uitdagende vragen zet je je autobiografische geheugen aan het werk. Zo ontstaat ruimte voor reflectie; je neemt de wijsheid van het bos én je eigen levensverhalen weer mee naar huis.

Workshop 3 september 10.00-12.30 uur

Tortel Timelines organiseert iedere twee weken een Levensloopje. Op 3 september wandelen we ongeveer 4 kilometer door de oeroude bossen en glooiende heidevelden bij Hoog Buurlo. Onderweg houden we regelmatig stil. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers, dus wees er snel bij. Meld je aan via www.torteltimelines.nl/agenda

Over Tortel Timelines

De workshop wordt begeleid door Christa Smits, auteur van de serie Timeline journals. Op 1 oktober verschijnt een nieuwe uitgave, de Lifetime editie. Dit Timeline journal staat helemaal in het teken van autobiografisch werken. ‘Het is de moeite waard om af en toe de schatkist aan levenservaring te openen. Het kan maar zo dat er meer lucht en ruimte komt in het verhaal dat je over jezelf kent.’

Tortel Timelines werkt voor Levensloopjes samen met de Apeldoornse Lisa Bleijenberg: “Ik ontspan me het gemakkelijkst met mijn rug tegen een oude eik, luisterend naar het concert van krekels. Ben je buiten, dan krijg je al zoveel aangereikt. In een Levensloopje zetten we de natuur in als spiegel. Een cadeautje aan jezelf.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!