Liefde op ooghoogte: “Unieke Speeddate-avond voor Lange Singles!”

Maandag 12 februari 2024

Door Jasmijn ten Napel

Bereid je voor op een avond vol gezelligheid, gelach en mogelijk nieuwe liefdesrelaties! House of Tall, onder leiding van eigenaar Inez Scheper, biedt met enthousiasme een unieke speeddate-ervaring op valentijnsdag aan voor alle lange singles die de wens hebben een partner van vergelijkbare lengte te vinden.

Speeddaten met een twist

Een speciale speeddate-avond waar lengte en liefde centraal staan. Tijdens deze avond krijgen deelnemers de kans om onder het genot van een hapje en drankje nieuwe connecties te leggen en wellicht die langverwachte liefde te vinden.

Inez Scheper: “Veel dames delen de mening om toch liever een grotere man te hebben. Het vinden van dergelijke mannen kan echter een uitdaging zijn.”

“Ik draag graag hakken, ook al zijn mijn man en ik allebei 1.90 m. Ik steek dan een beetje boven hem uit, maar dit vormt geen enkel probleem. Het gevoel herken ik uit mijn puberteit, waarin ik niet graag met een kleinere man danste op dansles en niet wilde opvallen,” vertelt Inez. Deelnemers moeten aan bepaalde criteria voldoen: dames moeten minimaal 1.80 m zijn, terwijl heren boven de 1.90 m moeten uitkomen.

Hapjes, drankjes en nieuwe connecties 

De speeddate-avond wordt gehouden in een gezellige setting met tafeltjes en stoeltjes. Er zijn veel aanmeldingen en als het te druk wordt, is er zelfs de mogelijkheid uit te wijken naar Brasserie Sillies op de Eglantier. “We krijgen veel reacties, ook van mensen buiten de directe omgeving. Momenteel is er een lichte disbalans, met ongeveer 30 mannen en 40 vrouwen,” aldus Scheper.

Eerdere ervaringen zijn positief, met één match die een jaar heeft geduurd. De leeftijd van deelnemers varieert tussen 18 en 55 jaar. Kortom, deze speeddate-avond belooft een verfrissende en opwindende mogelijkheid te zijn voor lange singles om liefde te vinden. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van House of Tall.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!