Help de bevolking van Oekraïne

Live optredens aan de Linie voor 3FM Serious Request

Dinsdag 13 december 2011

Door Redactie

De sponsorloop Meters voor mama’s voor 3FM Serious Request wordt op donderdag 22 december in Apeldoorn muzikaal afgesloten. Van 16.30 tot 19.30 uur zal 3FM DJ Domien Verschuuren vanuit een promotruck aan de Linie een muziekprogramma presenteren. 3FM Serious Talents-bands Rachel Louise en Dotan trakteren alle deelnemers en supporters op een mini-concert. De toegang is gratis. Meters voor mama’s is een initiatief van Zilveren Kruis Achmea.

Onder leiding van City Captain Pim Wessels wordt op donderdag 22 december hardgelopen en gewandeld in Apeldoorn voor de sponsoractie Meters voor mama’s. De stadsloop vindt plaats aan de Linie bij het ABC Sportcentrum. Tussen 10.00 en 19.30 uur kan iedereen meelopen voor het goede doel; zowel mensen met veel als weinig conditie, jong en oud. De lengte van het parcours is 600 meter. Lopers en wandelaars kunnen zoveel rondes op hun naam schrijven als ze willen. Inschrijven is nog steeds mogelijk op www.metersvoormamas.nl.

Deelnemers kunnen zich op 22 december melden bij de inschrijftenten in het start/finishgebied. Er zijn kleedruimtes voor dames en heren beschikbaar. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is bij winkelcentrum ‘t Fort.

De Meters voor mama’s-estafette vindt plaats van 18 tot en met 24 december, de actieweek van 3FM Serious Request. De estafette start in Leiden en gaat dan naar Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Rotterdam en op 24 december weer terug naar het Glazen Huis in Leiden. De steden worden aan elkaar verbonden door een nachtloop en duurt daardoor 6 x 24 uur.

Zilveren Kruis Achmea is hoofdpartner van 3FM Serious Request. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor moeders die geraakt zijn door oorlog. De totale opbrengst van de Meters voor mama’s-actie gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?