Mansion24 verkoopt kerstbomen voor het goede doel

Donderdag 26 oktober 2023

Door Tristan Zandstra

Beleveniswinkel Mansion24, gevestigd op het Leienplein, heeft een opvallende en gulle kerstactie aangekondigd. Klanten kunnen binnenkort online of op het terras van de winkel kerstbomen kopen en daarmee het KWF Fonds steunen.

Kerstactie

Eigenaar Robin Batens van Mansion24 heeft de actie enthousiast aangekondigd: “De komende weken pakken wij uit met een leuke kerstactie! We gaan kerstbomen verkopen voor het goede doel.” De opbrengst van elke verkochte kerstboom zal een donatie van 5 euro opleveren voor het KWF Fonds, het goede doel dat Mansion24 van harte ondersteunt. Bovendien helpt deze actie de winkel om de nasleep van de corona crisis te boven te komen, met een bijdrage aan het ondersteunen van lokale bedrijven. De Nordmanbomen, voorzien van een Deens certificaat, zijn beschikbaar in vier verschillende formaten, variërend van klein tot groot.

Inspiratie

Robin vertelde dat hij eerder al eens kerstbomen heeft verkocht en hij wilde dit graag opnieuw doen. ‘’Ik vind het leuk om te doen, en om ‘good vibes’ en gezelligheid te verspreiden.”

Support Your Locals

Ook is Robin erg van het supporten van de lokale ondernemingen. ‘’In de coronaperiodes werd het ondersteunen van lokale winkels en zaken erg gestimuleerd. Nu, na die periode, zijn veel mensen daar van af gestapt en consumeren weer bij grote landelijke bedrijven. Wat jammer is, want om een stad bruisend te houden heb je lokale ondernemingen nodig. Door middel van deze actie wil hij ook mensen aanwakkeren om lokale winkels te blijven steunen.’’

Extra voordeel

Klanten kunnen hun kerstboom eenvoudig online bestellen. Wie vóór 1 november een bestelling plaatst via de webshop van Mansion24, krijgt 15% korting op een artikel naar keuze in de winkel. De kerstbomen zijn vanaf 15 november leverbaar en er is ook een bezorgoptie beschikbaar. Ook zal vanaf 15 november de verkoop van kerstbomen op het terras bij Mansion24 op het Leienplein van start gaan.

Meer informatie

Meer informatie over de kerstbomenverkoop is te vinden op de website van Mansion24.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!