Meerderheid politici onbetrouwbaar!!!

Zaterdag 18 december 2010

Door StrangeArt

U ziet het goed, uitroeptekens in plaats van een vraagteken. Het is gewoon een feit. Waarom deze boute stelling:
Tijdens de verkiezingen omarmde iedere politieke partij de bijstandgerechtenden. Nu 9 maanden na de verkiezingen (de conceptie) blijkt men toch niet zo blij te zijn met de baby, eigenlijk is het een ongewenst kind. De meerderheid van de raad koos voor versobering van het minimabeleid. Voor mij is dit gewoonweg misleiding. Een overschrijding van de kosten voor de Haere (miljoenen) wordt zonder probleem betaald uit de reserve. Meer dan 10 miljoen verlies op het grondbedrijf kan uit de reserve worden geput, maar een overschrijding op het minimabudget komt ten laste van de kwetsbare groep bijstandgerechtigden.

Een klein incident in de raadzaal: Blijkbaar is een raadslid in de pauze verbaal aangevallen door een zeer betrokken burger. Dit raadslid vond het nodig dit feit tijdens de stemverklaring verontwaardigd te noemen. Blijkbaar kan dit raadslid de verontwaardiging over het breken van een verkiezingsbelofte niet invoelen. In zijn morele superioriteit is dit breken van een verkiezingsbelofte misschien gewoontegedrag geworden.

Politiek: verantwoord u, gebruik dit blog om een motivatie te geven over uw stemgedrag, loop alstublieft leeg.
De reacties op dit verzoek zullen wel nihil zijn, in uw morele superioriteit hoeft u toch geen verantwoording af te leggen? U zit op het pluche dank zij misleiding, verantwoording hoeft niet meer. Pas over 4 jaar hoeft u zich weer druk te maken over de minima.

De foto: namen zonder gezicht, symbolisch voor het te verwachten aantal reacties van de politieke partijen op dit blog.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!