Mei en juni extra controles hondenpoep

Vrijdag 1 mei 2015

Door Redactie

Zaterdag 2 mei aanstaande is de aftrap van de ‘No Shit’ campagne op de zaterdagmarkt. Handhavers van de gemeente gaan met Apeldoorners in gesprek over regels voor baas en hond. Ook houdt wijkraad centrum een actie in het Beekpark om aandacht te vragen voor het hondenpoepprobleem.

De komende weken gaan gemeentehandhavers vaker op pad om op een positieve manier hondenbezitters aan te spreken over het opruimen van de ontlasting van hun trouwe viervoeter. De actie ‘No Shit’ heeft als doel om hondenbezitters van bewust te maken dat het opruimen van hondenpoep eigenlijk heel normaal is. ‘No Shit’ is onderdeel van de campagne Heel Apeldoorn is Rein.

Met het project Heel Apeldoorn is Rein wil de gemeente Apeldoorn inwoners enthousiasmeren en meer betrekken bij het opruimen/schoonhouden van de eigen omgeving. Met als doel dat inwoners zich ervan bewust worden dat zij met een relatief kleine inzet veel kunnen betekenen voor een schonere buurt. De gemeente faciliteert door het beschikbaar stellen van onder andere vuilniszakken en prikstokken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!