Meisje gewond bij ongeval met scooter

Donderdag 16 oktober 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

Donderdagochtend 16 oktober vond op de Arnhemseweg een ongeval plaats waarbij een scooterrijder en enkele tieners betrokken waren. Een 14-jarig meisje uit Lieren raakte daarbij gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 07.50 uur vlak voor het viaduct. Drie tienermeisjes fietsten vanuit Beekbergen richting Aperdoorn. Zij hoorden op een gegeven moment een scooter van achteren naderen. Ze reageerden hierop door zoveel mogelijk achter elkaar te gaan rijden. Op het moment, dat er echter nog twee meisjes naast elkaar reden, haalde de scooterrijder hen in. Tijdens het passeren werd één van de meisjes aangetikt waarna zij ten val kwamen. Het meisje uit Lieren kwam ongelukkig ten val en raakte even bewusteloos.

Scooterrijder meldt zich

Omstanders verleenden direct eerste hulp en de alarmcentrale werd gebeld. Het meisje werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelde een onderzoek in en vroeg via de media of de scooterrijder zich wilde melden. Naar aanleiding van de berichtgeving in de media en een tweet van een wijkagent heeft de betrokken bestuurder zich gemeld.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 16-10-2014 | 10:20

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Ongeval

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?