Meisje pleegt diefstal met geweld

Donderdag 5 januari 2012

Door Redactie

Op woensdagavond 4 januari heeft er een winkeldiefstal bij een supermarkt op de Havikstraat in Apeldoorn plaatsgevonden. De verdachte, een meisje van ongeveer 18 jaar, heeft daarbij een winkelbediende in het gezicht geslagen. Zij is nog voortvluchtig.

Het incident vond rond 18.15 uur plaats. Het meisje verliet de winkel zonder haar boodschappen af te rekenen en ging er vandoor. Een winkelbediende ging er achteraan, maar zag haar niet meer. Getuigen hadden gezien, dat het meisje haar fiets bij de winkel had achtergelaten. Daarop werd de fiets veilig gesteld. Even later kwam de verdachte terug en probeerde haar fiets terug te pakken. Dit lukte niet waarbij de verdachte de winkelbediende in haar gezicht sloeg en vluchtte.

Het gaat om een blanke meisje van 1.60 tot 1.70 meter lang. Zij is ongeveer 18 jaar en heeft donker lang stijl haar. Ze heeft een slank postuur. Ze droeg een donkerblauwe spijkerbroek en een donkere korte jas en lichtbruine bontlaarsjes met een hoge hak. Om haar hals had ze een koptelefoon in felle kleuren en ze had een donkerbruine merktas met kort hengsel bij zich.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!