Merel& haar examens: de laatste dag

Vrijdag 18 mei 2018

Door Merel Beumer

De examens zijn weer begonnen. Merel Beumer (15) zit in klas 4 van de mavo op de Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) en doet dus dit jaar eindexamen. Tijdens deze dagen houdt ze de lezers van Apeldoorn Direct op de hoogte.

,,Hallo lezers! Dit is nu de laatste keer dat ik jullie ga schrijven over mijn examen. Gisteren, donderdag 17 mei, was mijn laatste dag met examens en het was weer een positieve dag.

In de ochtend had ik Duits en ik moest daarvoor teksten lezen. Ik ging wel een beetje gespannen de zaal in en werd al weer vrij snel rustig. In het begin van de toets moest ik vrij vaak in mijn woordenboek woorden opzoeken. Ik had de gedachte om weer een klacht in te dienen voor deze toets voor ‘moeilijk woord gebruik’, maar later viel het wel weer mee en hoefde ik weinig woorden in mijn woordenboek op te zoeken. Bij deze toets was ik ook alweer vrij snel klaar.

In de middag had ik biologie, weer was ik vrij snel klaar met de toets. In een uur en een kwartier was ik klaar en ik was eigenlijk best wel verbaasd dat ik zo snel klaar was. En alweer heb ik goed gevoel over deze toets!

Nu zit ik lekker op de bank weer lekker relaxed en geen boeken meer voor me. De stress en spanningen zijn weg, en kan nu weer lekker uitslapen en vakantie houden. Op woensdag 13 juni krijg ik de uitslag; we gaan het zien. Ik vond het super leuk om over deze 4 dagen te mogen schrijven; zodra ik weet of ik geslaagd ben, laat ik het jullie weten.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!