Help de bevolking van Oekraïne

Midwinter ontmoet de herfst-Roots

Vrijdag 27 januari 2012

Door Redactie

Menno Mulder

Apeldoorn viert de winter tijdens de Midwinter Marathon op zondag 5 februari. De marathon is ook het decor van de eerste Midwinterfair, georganiseerd door stichting Roots in the Woods, in samenwerking met stichting Midwinter Marathon. Tijdens de voorspelde koude temperaturen kunnen bezoekers hier opwarmen en genieten van Veluwse streekgerechten en –producten.

Na herfstfestival Roots in the Woods in Apeldoorn, hebben beide organisaties de handen ineengeslagen. Stichting Roots in the Woods laat bezoekers op de Midwinterfair de Veluwe beleven. Hof van Twello houdt een cursus en proeverij met biologische streekproducten. Ook kunnen bezoekers een ecologische voetafdruk maken. Wilt u alles te weten komen over bijenproducten? Imkerij ’t Haagje geeft u alle informatie over honingwijn en mosterd. Met Toer de Boer Op maakt u kennis met de oostflank van de Veluwe, de IJsselvallei en het plattelandsleven. Natuurcentrum Veluwe vertelt u over natuuractiviteiten, producten en souvenirs van de Veluwe. Maar ook over gebied Ederheide en landbouwenclave Hindekamp.

De Midwinterfair is een gezellige plek om op te warmen en bij te komen van de sportieve prestaties. Dit kan onder het genot van erwtensoep, warme chocolademerk, koffie of ander drinken. Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen bij een kampvuur broodjes bakken met de Doe-Fabriek.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?