Midwinter Testrun

Donderdag 21 januari 2010

Door Stadsmens

De organisatie van de Centraal Beheer Achmea Midwintermarathon organiseert in samenwerking met de atletiekverenigingen AV Veluwe en AV’34 op zondag 7 februari de Midwinter Testrun.
Twee weken voor de Midwinter Marathon is er de mogelijkheid om gezamenlijk het parcours te gaan verkennen. De start is vanaf 09.00 uur bij Helicon Opleidingen aan de Loolaan 69 (school open vanaf 08.30 uur). De eerste start is om 09.00 uur met de lopers van de Asselronde in twee verschillende snelheidsgroepen (10km/h en 11km/h), daarna om 09.30 uur de lopers van de Mini-Marathon in drie groepen (9km/h, 10km/h en 11km/h) en de groep lopers van de Acht van Apeldoorn volgen om 09.45 uur in drie groepen (8km/h, 9km/h en 10km/h).
Onderweg is er voor de lopers van de Mini en de Asselronde een kraampje waar water is te verkrijgen. Na afloop is er in de kantine van Helicon Opleidingen gratis koffie, thee en andere warme zaken. De parkeergelegenheid is beperkt, de organisatie vraagt deelnemers daarom te voet te komen of met de fiets. Deelnemers wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 1,-.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!