Morgen: CODA Open, Mijn Verhaal!

Maandag 6 juni 2011

Door Tamara Cheizoo-Buis

Wat hebben een cent, een stripboek, het Kootwijkerzand, een klein wit hondje, een vlinder en een briefkaartje  gemeen? Dat deze voorwerpen, dieren, plekken en speciale gebeurtenissen een intrigerend verhaal opleveren.
CODA Open staat op dinsdagavond 7 juni volledig in het teken van bijzondere verhalen van Apeldoorners. De afgelopen weken konden Apeldoorners hun verhalen inzenden. Dat heeft een aantal fascinerende verhalen opgeleverd. Kom kijken en luisteren naar deze verhalen die de inzenders met u willen delen en geniet van een luisterrijke avond. Locatie: CODA Museum, Vosselmanstraat 299, aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur), vrij toegang.

Naast de inhoud van het verhaal is de passie en bevlogenheid waarmee de verhalen verteld worden belangrijk. Dat bepaalt tenslotte of het verhaal anderen aangrijpt. Een jury beoordeelt de verhalen die tijdens CODA Open voorgedragen worden. De jury voor CODA, Mijn Verhaal! bestaat uit Reinier Groenendijk (schrijver, columnist),  David Levie (journalist de Stentor) en Nanda Roep (schrijfster, presentatrice en uitgeefster). De verhalen worden gepubliceerd op de website van CODA.
“>De inzenders van de verhalen worden tijdens CODA Open, Mijn Verhaal! geïnterviewd door presentatrice Barbara Lemstra. Ook enkele bekende Apeldoorners komen een verhaal vertellen, zoals Saskia Paulissen en Frits Reinders. CODA maakt zo samen met al deze Apeldoorners een bloemlezing van kleurrijke verhalen uit de samenleving.

De verhalen en gesprekken worden afgewisseld met livemuziek van Tom van Straten & Eva Jonker (zang) en Lotte Jansen (piano).
Tijdens deze CODA Open kunnen alle bezoekers proeven van een culinaire creatie voor de verkiezing van de beste amuse van Apeldoorn, dit keer verzorgd door La Niche.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!