Naar een feestje voor het goede doel

Donderdag 20 januari 2011

Door Randy Gasper

Onlangs werd ik gevraagd of ik nog op de Borrelnood kwam. Iedereen kent dat feestje wel. Er wordt op een leuke locatie een feestje georganiseerd voor creatief Apeldoorn. Schrijvers, vormgevers, bloggers, uitgevers, muzikanten…ze komen er allemaal op af.

Ik vind het een hartstikke goed initiatief en ik geef de organisatie bij voorbaat een dikke pluim. Ze verzinnen ook altijd weer een leuke thema en daar worden dan weer de optredens of hapjes op afgestemd. De Borrelnood is ook echt bedoeld als feestje voor creatieven en niet om te netwerken.

En nou net dat laatste… Ik weet het niet. De Apeldoornse feestjes – of het nu de Haringparty is of een Borrelnood – het is vaak ons kent ons en wat de boer niet kent eet die niet. Nu ken ik inmiddels wel aardig wat mensen. Ik heb alleen het probleem dat ik liever feestjes vier met de mensen van wie ik weet dat het lachen, gieren, brullen wordt. Waar ik mij vertrouwd bij voel om wie ik ben en niet om wat ik doe. Bij Apeldoornse feestjes krijg ik toch altijd weer dat gevoel. En ik krijg het gevoel – nee, ik heb met eigen ogen gezien – dat er toch vooral flink genetwerkt wordt. Al was het maar onder het motto zien en gezien worden.

Daar is natuurlijk helemaal niks mee, alleen ik heb er dus niks mee. En op een enkeling na, mist letterlijk niemand mij als ik niet kom. Ik ben al een tijd niet meer geweest en dus neig ik toch om een dergelijke feestje weer een kans te geven. Vind ook wel dat ik het een beetje verplicht ben. Sinds men van wacht is gewisseld (Tamara in plaats van Frank) ben ik niet meer geweest en dus wordt het eens tijd!

Maar ik geef me niet zomaar gewonnen. Omdat niemand mij zal missen, zal nu de doelstelling zijn dat men weet dat ik er ben. In ieder geval 1 persoon. Want ik ga mezelf aanbieden. Ik ga mijzelf veilen. En het geld wat ik oplever gaat naar een goed doel. Ik heb gekozen voor de pot van Chicago de Party, omdat de ziekte kanker soms heel dicht bij me komt en ik het met velen anderen graag bestrijd.

Daarom hier wat mogelijkheden. Wil je dat ik uberhaupt kom, dan bied je op me vanaf € 25,-. Zoek jij als vrouwelijke partner een date voor de Borrelnood dan bied je vanaf € 100,-. Ben je een man en wil je mij als date, dan ben ik bijna onbetaalbaar, maar ik ga met je mee vanaf € 175,-. Let wel: alleen naar dit feestje! Diegene die het hoogste biedt, kan rekenen op mijn gezelschap tijdens de Borrelnood van a.s. vrijdag. Dan wordt het lachen, gieren, brullen EN dan gaat je bod in de pot van een super goed Apeldoorns doel!

Tja, en wordt er niet geboden… Weet ik andermaal dat ik niet gemist wordt.

Bieden kan via: www.twitter.com/randygasper

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!