Nationale Burendag Leger des Heils Apeldoorn

Dinsdag 12 september 2023

Door Redactie

Of je nu al jarenlang bevriend bent met je buren of net nieuw bent in de buurt, de Nationale Burendag is dé gelegenheid om samen te komen en iets moois te doen voor elkaar en de buurt. Het draait allemaal om ontmoeten en verbinding maken. Dit jaar viert Nederland de 18e editie van de Nationale Burendag op zaterdag 23 september. Het Leger des Heils Korps Apeldoorn aan het Hofveld sluit zich hierbij aan door een gezellige dag vol activiteiten te organiseren voor zowel buurtbewoners als degenen die iets verder weg wonen.

Gezellige samenkomst

Vanaf 09.30 uur opent het Leger des Heils Korps Apeldoorn haar deuren voor buurtbewoners en geïnteresseerden van de buurt “De Verbinding” aan het Hofveld 21-23 in Apeldoorn Zuid. Voor een warm welkom staat er koffie, thee en frisdrank klaar. Maar dat is niet alles, er is een scala aan activiteiten gepland om de dag extra bijzonder te maken.

Pannenkoeken en bingo

Voor alle aanwezigen wordt er een heerlijke pannenkoek gebakken, en als de tijd het toelaat, wordt er zelfs een kleine bingo gehouden. Zo is er genoeg vertier voor jong en oud.

Tweedehandskledingwinkel

De tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils Korps Apeldoorn zal ook geopend zijn, waar je kunt snuffelen naar unieke vondsten.

Matrozenkoor Apeldoorn

Een hoogtepunt van de dag zal het optreden zijn van het Matrozenkoor Apeldoorn, ook wel bekend als het Goede DoelenKoor. Met hun Nederlandstalige repertoire en groot meezing scherm, nodigen ze de bezoekers uit om mee te zingen en plezier te hebben. Wat deze optredens speciaal maakt, is dat het Matrozenkoor Apeldoorn het Leger des Heils Korps Apeldoorn heeft gekozen als een van hun goede doelen voor 2023.

Het Matrozenkoor Apeldoorn zal zich inzetten om diepvries apparatuur aan te schaffen voor het korps, waardoor bederfbare producten bewaard kunnen worden. Dit initiatief versterkt de band tussen het Leger des Heils en het Matrozenkoor.

Meer info

Kortom, op zaterdag 23 september 2023 is iedereen van harte welkom bij het Leger des Heils Korps Apeldoorn. Voor meer vragen en informatie kan je terecht bij dit nummer: 06-25152176

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!