NETT Drinks & Soulfood sluit per 1 juli haar deuren

Maandag 6 februari 2023

Door Redactie

NETT Drinks & Soulfood NETT stopt ermee. Dit melden de eigenaren, Jesse Nauta en Mathilde van der Ploeg, via het instagramaccount van NETT. NETT bevindt zich sinds 2019 in de Nettenfabriek in Apeldoorn en vormt het hart van Nettenfabriek 2.0. Het restaurant is een graag bezochte plek voor, onder andere, studenten van het ROC Aventus en Saxion en flexwerkers. Het restaurant sluit per 1 juli haar deuren.

Een zonnige afsluiting

Op Instagram laat het duo weten dat het werkplezier plaats heeft gemaakt voor zorgen over de hoge kosten van tegenwoordig: “Dit is niet hoe we het voor ons hebben gezien. Ook voor ons moet NETT een plek zijn van fijne momenten en genieten,” aldus Jesse en Mathilde. Om het avontuur positief af te sluiten blijven ze tot de zomer open. Daar voegen ze aan toe: “We zijn van plan er een paar super leuke maanden van te maken.”

Dankbaar

Ze sluiten af met een bedankje aan alle bezoekers en mensen die een bijdrage hebben geleverd aan NETT: “We zijn nog niet weg natuurlijk, maar we zijn dankbaar voor alles wat we hier zo mooi hebben opgebouwd in de afgelopen jaren!” NETT is open tot de zomer. “We zijn van plan er een paar super leuke maanden van te maken,” aldus Jesse en Mathilde.

Toekomst

De nettenfabriek is sowieso nog 1 jaar open, dus het kan voor een jaar over genomen worden,” aldus Mathilde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!