Niet een, maar twee leukste ondernemers in Apeldoorn

Dinsdag 12 januari 2016

Door Redactie

Leukste Ondernemer 2015/ Foto: Erik Peek Fotografie

De strijd om de titel de Leukste Ondernemer van het Jaar 2015 ging hevig door tot op het laatste moment. Genomineerde Inez Scheper wist op het laatst, dankzij de vele stemmers, nog een enorme eindspurt te maken. Uiteindelijk kwamen voor de gemeente Apeldoorn twee winnaars uit de bus. Yvonne Tiemes had met haar reclamebureau de hoogste waardering gekregen en Inez Scheper van de winkels Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate had gewonnen met de meeste stemmen. De twee dames lieten de andere genomineerde ondernemers van Apeldoorn ver achter zich, waarbij Inez het ook nog haalde tot de top 3 van de provincie Gelderland.

Maandag 11 januari jongstleden vond de feestelijke Award uitreiking plaats in het fascinerende Corpus Congress Centre in Oegstgeest. Gemeentewinnaars mochten de Award in ontvangst nemen van voormalig Miss Universe Nederland Kim Kötter. Walid Yousef van Barbershop in Lochem werd provinciewinnaar en Scheper mocht de tweede prijs van Gelderland mee naar huis nemen.

Tot slot kon de Stichting Kinderen Kankervrij een cheque van € 1.289,75 in ontvangst nemen. Dit bedrag was met het stemmen bij elkaar gebracht en werd namens de organisatie gedoneerd aan KiKa. KiKa doet onderzoek naar kanker bij kinderen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!