Help de bevolking van Oekraïne

Nieuwe glijbaan geplaatst in het Boschbad

Dinsdag 31 januari 2012

Door Redactie

In 2010 heeft het Boschbad de 100 meter lange groene Boschbaan in gebruik genomen. Deze populaire halfopen familieglijbaan kronkelt in vele bochten naar beneden en is leuk voor iedere leeftijd. De glijbaan hangt aan een ruim tien meter hoge toren die indertijd gebouwd en voorbereid is voor een tweede uitdagende glijbaan. In het Boschbad is afgelopen vrijdag 27 januari 2012 de tweede tube op zijn plaatst gehesen. Het is een rode en lichtdichte glijbaan waarmee je op grote snelheid eerst schuin naar beneden en vervolgens vlak boven het water wordt gelanceerd. Ook deze glijbaan is geschikt voor alle leeftijden, maar biedt meer spanning dan de lange groene glijbaan.

Accres investeert met een tweede glijbaan in de attractiviteit van het Boschbad. Om het hoofd te bieden aan de opgelegde bezuinigingen, is het belangrijk dat het Boschbad veel tevreden abonnementhouders en herhalingsbezoekers houdt. Het Boschbad heeft in 2011 bovendien te kampen gehad met een magere zomer, en maakt zich met deze vernieuwing weer helemaal klaar voor een zonnig zwemseizoen 2012. De nieuwe glijbaan wordt bij aanvang van het seizoen feestelijk geopend voor het publiek.

Meer informatie volgt tijdens de voorverkoop van abonnementen in april. Tijdens de voorverkoop zijn abonnementen voor het Boschbad 10 procent voordeliger.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?