Nieuwe indoor-klimsensatie in Apeldoorn

Donderdag 16 november 2017

Door Redactie

Monkey Town

Monkey Town Apeldoorn beschikt sinds 10 november als eerste Monkey Town locatie een voor Nederland unieke indoor-klimsensatie Fun Climb.
Deze uitbreiding/ontwikkeling van de Apeldoornse vestiging is een lokaal initiatief. Fun Climb is onder andere klimmen naar 7 meter hoogte of springen van een platform op 5 meter hoogte naar een banaan.

Na al een aantal uitbreidingen in de afgelopen weken, zoals nieuwe kinderfeestjes, een extra hoge en snelle glijbaan en een interactieve speelwand waar kinderen met elkaar gaan battlen, volgt nu de Fun Climb. “Tevreden gaat Monkey Town het derde jaar in en zal zich blijven ontwikkelen als een belangrijke tegenhanger van de buiten attracties in Apeldoorn”, zo meldt eigenaar Diederik Miedema.

Vanaf 6 jaar tot …..

Fun Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat deelnemers van Fun Climb geen klimmaatjes nodig hebben. Fun Climb gebruikt namelijk de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te klikken en kunnen veilig aan de slag. Er is geen voorkennis van klimmen nodig. De Fun Climb wanden hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Vanaf 6 jaar mag er geklommen worden en ouders mogen ook mee klimmen. Jonger dan 6 jaar alleen in overleg met de
kliminstructeur en onder begeleiding van een ouder.

Meer informatie

Vanaf 8 november is de website www.FunClimbApeldoorn.nl beschikbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!