Help de bevolking van Oekraïne

Nieuw jaar, nieuwe kansen voor AGOVV

Maandag 19 december 2011

Door Redactie

In de donkere dagen voor kerst, toch enig licht in de duisternis voor onze Trots van de Veluwe, ons cluppie AGOVV. Volgens een onofficieel bericht is er naar verluidt voldaan aan de financiële eisen van de voetbalbond. Het houdt nog niet in dat AGOVV categorie I mag verlaten, het is voorlopig een uitstel van executie. Of positiever gezegd: de lucht is even geklaard en dus krijgt AGOVV de kans op definitieve orde op zaken te stellen.

En daar waar aan de profkant de lucht lijkt geklaard, pakken donkere wolken zich juist samen boven de amateurtak. Daar is het geld zo goed als op. Er was zelfs te weinig geld in kas, dat de kantine en verkooppunten dicht moesten blijven, omdat er niets kon worden ingekocht. De amateurs wijzen met de spreekwoordelijke vinger naar de grote broer, die al enige tijd de huur van het veld en stadion niet aan de amateurs zouden hebben betaald.

Laten we toch even kijken naar een positieve afsluiting. En dat is misschien wel dat we enige tijd niets drastisch meer hebben gehoord uit bestuursland. Is de rust wedergekeerd? In elk geval even geen Ajax op de Veluwe. Het beste nieuws kwam toch wel van de – door de spelers uitgekotste – trainer Hans van Arum. Hij heeft nu zijn officiële diploma Coach Betaald Voetbal op zak. Een kwestie van tijd wellicht, voordat hij een club vindt met spelers die in hem geloven of waar BETAALD voetbal wordt gespeeld.

De afgelaste wedstrijd uit tegen Helmond Sport van afgelopen vrijdag is overigens verplaatst naar 16 januari 2012. Nieuw jaar en dus nieuwe kansen. Succes AGOVV!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?