Nieuwe naam op het lijstje van optredens Drakenboot in Concert: Waylon

Donderdag 7 maart 2019

Door Redactie

De volgende naam van de line-up voor ‘SMN Post Drakenboot in Concert’ die de organisatie bekend kan maken is Waylon. Eerder werden De Dijk, Nielson, Maan, Ronnie Flex & Deuxperience en Kris Kross Amsterdam al aangekondigd. In totaal treden 7 bands op tijdens het concert op vrijdagavond 21 juni.

Waylon

Zijn roots liggen in Apeldoorn, dus hoogste tijd om Waylon naar het Drakenbootfestival te halen! Bekend van megahits ‘Wicked Way’, ‘Calm after the Storm’ (met The Common Linnets) of het rockende gitaarnummer ‘Outlaw in ‘ Em’? Country, soul, funk, blues… Geef Waylon een gitaar en een microfoon en hij blaast je in één uithaal weg. Want stages afbreken of ontroeren staat op zijn lijf geschreven.

Tickets

De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 4.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. In de voorverkoop kost een ticket 32,50 euro. Deurtickets, indien nog beschikbaar zijn 37,50 euro.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Concert Drakenbootfestival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!