Nieuwe namen voor Festival Grasnapolsky

Vrijdag 11 november 2016

Door Redactie

Festival Grasnapolsky vindt op 10, 11 en 12 februari weer plaats op Radio Kootwijk, midden op de Veluwe. Aan de line-up zijn 15 nieuwe namen toegevoegd: Klangstof, Brihang (BE), Iguana Death Cult, Torii, The Guru Guru (BE), Kagoule (UK), Tamino, WWWater (BE), Floris Bates, Statue (BE), Bonne Aparte, Jo Marches, Batobe, The Mauskovic Dance Band en Donkey Kung Fu. Het complete festivalweekend met passe-partouts, bungalow en vervoer is te boeken via de website van Grasnapolsky.

Klangstof
Vertrouwende op het talent van frontman Koen van de Wardt, bood Grasnapolsky in 2015 als eerste een podium aan het voor die gelegenheid opgerichte Klangstof.
Twee jaar later, een internationaal jubelend ontvangen debuut-album en o.a. een Amerikaanse tour verder, keert Klangstof terug op het hoofdpodium van het festival.

Vlamingen
Grasnapolsky heeft een eer hoog te houden als het aankomt op het presenteren van het nieuwste talent uit Vlaanderen. Zo zag je op voorgaande edities bijvoorbeeld al Bazart, Warhola, Faces on TV en Woodie Smalls optreden, nog voordat zij op grote schaal doorbraken.
Dit jaar zijn het o.a. de poëtische hiphop van Brihang, de eigenzinnige dance van WWWater, de prachtige liedjes van Tamino en de spannende rock van The Guru Guru, It It Anita en Statue die de muzikale eer van onze zuiderburen hoog gaan houden.

Eerder al werd bekend gemaakt dat o.a. Andy Shauf, Linde Schöne, CHINAH, Crying Boys Cafe en Pip Blom op Grasnapolsky staan.  Het volledige overzicht is te vinden op www.grasnapolsky.nl/line-up
Over drie weken maakt het festival nog meer namen bekend.

Tickets en bungalows
Het complete Grasnapolsky weekend met passe-partout, bungalow en vervoer is te boeken via de website: www.grasnapolsky.nl/tickets-2017
Regulier Passe-partout: €80,-
Passe-partout CJP korting: €75,-
Bungalows zijn al verkrijgbaar vanaf €55,- pp voor het hele weekend (3 nachten).

Grasnapolsky
Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een unieke cultuurhistorische plek midden op de Veluwe. Net als voorgaande jaren presenteert Grasnapolsky ook komende editie veel artiesten die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Overdag vindt het festival plaats op Radio Kootwijk, maar vanaf 23:00 uur zijn er op Landal Rabbit Hill de beste afterparty’s met live-artiesten en dj’s.

Blijf voor het laatste nieuws over Grasnapolsky op de hoogte via:
Twitter: www.twitter.com/grasnapolsky
Facebook: www.facebook.com/Grasnapolsky/
Instagram: www.instagram.com/grasnapolsky
Website: www.grasnapolsky.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!