Nieuwe Relatietraining ‘Ik ook van jou’ in Apeldoorn

Maandag 21 augustus 2023

Door Redactie

Stimenz start in de week van 4 september met de relatietraining ‘Ik ook van jou’. Deze training is bedoeld voor stellen die hun relatie willen versterken en bestaat uit 7 modules: 4 online en 3 in groepsbijeenkomsten. Het doel is om elkaar beter te begrijpen en te waarderen, terwijl je op een ontspannen manier aan je relatie werkt.

Versterk je relatie

Verlang je naar een sterke relatie die tegen een stootje kan? Wil je samenwerken om je relatie nog leuker te maken? De training ‘Ik ook van jou’ biedt inspiratie, praktische voorbeelden en handige tools om dit te bereiken. Door deel te nemen, ontdek je nieuwe manieren om aandacht te besteden aan elkaar in het dagelijks leven.

Ervaringen

Mark, een deelnemer, deelt zijn ervaring: “Vooraf dacht ik dat het misschien ook iets spiritueels of zweverigs zou worden, maar het bleef met beide voeten op de grond en was direct toepasbaar. Het gaf je ook de ruimte en tijd om quality time met je partner te hebben.” Harm en Anita vonden waarde in het (her)ontdekken van kleine dagelijkse aandacht voor elkaar.

Praktische details

De eerste module begint in de week van 4 tot 10 september 2023, online. De groepsbijeenkomsten vinden plaats op woensdagavonden: 20 september, 11 oktober en 15 november 2023, bij De Graanhof. Deze training is individueel, je hoeft geen persoonlijke zaken te delen met anderen.

Toegankelijkheid en aanmelding

De kosten voor de training zijn €50 per persoon. Stimenz streeft naar inclusiviteit; bij financiële uitdagingen kun je contact opnemen voor bespreking van mogelijkheden. Voor meer informatie, download de flyer en meld je aan via ikookvanjouapeldoorn@stimenz.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!