Nieuwe talenten bij STAA

Vrijdag 30 november 2012

Door Redactie

Woensdagavond werd in Hotel Apeldoornde jaarlijkse sponsoravond van STAA georganiseerd. Tijdens de avond, mede mogelijk gemaakt door Hotel Apeldoorn werden door diverse atleten een contract ondertekend. Deze avond traden ook twee nieuwe atleten toe tot het STAA-team.

Afgelopen september werd Melissa de Haan Nederlands Kampioene meerkamp en wist die wedstrijd ook nog eens het 19 jaar oude clubrecord van Saskia Meijer te verbeteren: 4386 punten.

Melissa liet in die wedstrijd zien veel meer in haar mars te hebben dan erg hard kunnen lopen op 600, 800 en 1000 meter. Voor veel Melissa kenners zal dat geen verassing zijn geweest. Zij mag zich na gisteren het jongste lid van het STAA-team noemen.

Een andere opmerkelijke sportprestatie het afgelopen jaar was de bronzen medaille 400 mh tijdens het NK in het Olympisch stadion van Amsterdam.

Tijdens deze wedstrijd werd duidelijk dat AV’34 naast Daniel Franken (al langer lid van STAA) nog een 400mh talent binnen de gelederen heeft: Revelinho Eind.Deze prestatie was voor trainer Peter Sintnicolaas voldoende reden om Revelinho voor te dragen voor het STAA-team.

De voorzitter van het NK indoor in Omnisport, welke wordt gehouden op 16 en 17 februari 2013, maakte hier ook bekend dat tijdens dit kampioenschap

een 400 meter horden indoor zal worden gelopen. Dat zal voor het eerst gaan geschieden in Omnisport tijdens deze wedstrijd en wij hopen daar met deze 2 toppers op de 400 m.horden een leuke strijd te zien.

Het totale STAA team bestaat uit 13 atleten. Terwijl met een aantal atleten nog gesprekken worden gevoerd n.a.v. hun overgang naar AV’34 in Apeldoorn.

Zie ook de website atletiekstad.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!