NL DOET op 18 en 19 maart 2011. U doet toch ook mee?

Maandag 31 januari 2011

Door djongman


Heeft ú zich al aangemeld?

Samen met maatschappelijke organisaties organiseert het Oranjefonds dè grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
Belangstellenden -zowel individuen als groepen- kunnen zich hiervoor inschrijven om zo vrijwillig de handen uit de mouwen te steken en kennis te maken met vrijwilligerswerk.

Inmiddels zijn er in onze regio maar liefst al 22 klussen aangemeld. Deze variëren van verbetering leefomgeving, een snert rit met huifkar of een muurschildering maken samen met bewoners van een zorgcentrum.
Kijk op de pagina van Apeldoorn en schrijf u in voor één van de aangemelde klussen.Vrijwilligersorganisaties en non profit organisaties kunnen nog altijd eenmalige klussen of activiteiten aanmelden.

Wilt u met uw organisatie of vereniging een extra activiteit organiseren of heeft u een klus waar u maar niet aan toe komt en heeft u zich nog niet aangemeld? Grijp dan nu uw kans! Dit kan tot 11 februari 2011 via www.nldoet.nl. U komt dan ook in aanmerking voor een bijdrage van maximaal € 500,- van het Oranjefonds. Let op: op=op! Verdere voorwaarden en het aanvraagformulier voor de financiële bijdrage staan vermeld op de site.

Graag nodigen wij iedereen in Apeldoorn uit om in 2011 ook mee te doen met NL DOET!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bedrijven: Conny van de Scheur, Maatschappelijk Ondernemen Apeldoorn, cvdscheur@moapeldoorn.nl of 055 -527 05 46 of Algemeen: Esther Huizer Verenigingsburo,  e.huizer@verenigingsburo.nl 055 – 527 05 81 en voor Scholen: Corrie de Zwaan. cdzwaan@verenigingsburo.nl 055 – 527 05 81 

 http://twitter.com/NLDOET055

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!