Nominatieronde Sportpenning 2020 van start

Woensdag 30 december 2020

Door Amrutha Mol

In 2020 is een streep gezet door heel veel sportevenementen. Om die reden hebben de Sportraad Apeldoorn en de Gemeente Apeldoorn ervoor gekozen om dit jaar geen Sportverkiezingen uit te schrijven.

Maar de bijzondere prestaties die wel zijn behaald door sporters dit jaar willen ze graag uitlichten. De Sportraad en Gemeente hebben daarom besloten om wel de Sportpenningen 2020 uit te reiken. Hoe dat precies vormgegeven gaat worden, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Aanmelden sporters

De Sportraad Apeldoorn houdt zo goed mogelijk bij wie er in aanmerking komen voor een sportpenning, maar wil hierbij ook de hulp van de verenigingen inschakelen. Ze willen er immers zeker van zijn dat iedereen die recht heeft op een Sportpenning, deze ook zal ontvangen. De Sportraad roept verenigingen en burgers op om hun Nederlands kampioenen (of hoger) op te geven. Op de site van de Sportraad zijn de criteria voor deelname en de aanmeldingsformulieren te vinden.

De aanmelding dient uiterlijk 4 januari binnen te zijn. Nominaties kan je sturen naar info@sportraad.nl doen of per post naar Laan van Westenenk 4, 7336 AZ  Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!