Onderbroekie!

Donderdag 2 september 2010

Door Niels Damstra

Merken zijn vet! Zo’n vlaggetje op je trui of een leuke krokodil op je polo! Weet je hoe vet dat is!
Daarbij is kleding van een goed, en het liefst duur, merk ook automatisch beter. Al wordt het door dezelfde zielige Taiwanese kindjes gemaakt als een Hema shirt: het zit beter, voelt lekkerder en het ziet er ook echt heel veel cooler uit! Alleen al die blikken van alle jaloerse mensen die deze merken niet kunnen dragen, maakt het extra geld voor dat opgestikte logo’tje meer dan waard.

Maar aan één ding erger ik me dus wel: de boxershorts van Björn Borg.
Het is niet dat deze boxers niet mooi zijn, ze zien er immers prima uit in allerlei creatieve en minder creatieve ontwerpen. Ik heb ze nog niet gehad of gepast, maar ze zullen ook ongetwijfeld goed zitten.

Waar ik mij aan erger zijn al die gasten die het nodig vinden om hun boxershort zover boven hun broek op te trekken (of om hun broek zo te laten zakken) dat de rand met het merk zichtbaar is! Wat wil je daarmee laten zien?? Dat je snugger genoeg bent om 25 euro of meer uit te geven aan alleen een boxershort? Trek je broek toch op (of duw die boxershort naar beneden) en hou dat lekker voor jezelf of voor je vriendin. Ik hoef je boxershort niet te zien en het boeit me nog minder of ze van Björn Borg, Hema of de Zeeman zijn! Ik hoef het niet te zien!

Tot zover mijn frustratie. Dank u wel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!