Ondernemend Apeldoorn krijgt sneakpreview ‘Roots in the woods’

Zaterdag 20 oktober 2018

Door Marieke Nuijten

Marieke Schut

Rechtstreeks vanaf de werkvloer zonder jas naar buiten!

Ondernemend Apeldoorn liet zich verleiden door de najaarszon en verzamelde zich vanmiddag in het Beekpark. Op uitnodiging van Ondernemen055, ‘Hét platform voor de Apeldoornse ondernemer’. Het label Ondernemen055 doet dienst als onafhankelijke verbindingsfactor voor ondernemend Apeldoorn en is vooral een plek voor én door ondernemers. Doel van het platform is het informeren, verbinden, betrekken, inspireren en faciliteren van zakelijk Apeldoorn.

Inspirerende sprekers

Met Roots in the woods als decor en een programma vol inspirerende sprekers lijkt dat doel wat betreft dit event ruimschoots behaald. Een goed gevulde circustent waar de positiviteit haast voelbaar was. Samen kijken door de ‘roze bril’ door succesverhalen te delen en ogen te openen. Wat iedereen weet, maar wat er onbewust insluipt. ‘Oh, ja’-momenten die de genodigden weer even op scherp zetten en bewustwording creëerden om tijdens de na borrel weer op terug te komen samen.

Door Marco Aarnink (Drukwerkdeal) ‘van marktkoopman naar marktleider’ werd een energiek startschot gegeven. Op een luchtige manier wist hij de ondernemers aan zijn lippen te laten hangen. Jonge ondernemers Michiel van der Steeg en Justin Kool (Blockchain Traders) verzorgden een spoedcursus blockchain en bitcoin. Haast een onmogelijke opgave in de beperkte tijd, maar de heren werkten zichzelf er met glans doorheen. ‘Hoe bereid je jezelf en je organisatie voor op het onvoorspelbare?’ Arko van Brakel (Semco Style) stapte het podium op om hier zijn visie op te geven.

Sprekken

‘Sprekken’, weleens van gehoord? Of moeten we zeggen; geheurd? Eén van de mooiste tradities van de Achterhoek is het ‘sprekken’ en betekend niets meer of minder dan aan tafel zitten, potje bier erbij en mooie verhalen vertellen. Logisch dus dat de laatste minuten (voorafgaand aan de na borrel) opgespaard waren voor Ronnie Degen (Zwarte Cross). Met een fikse dosis Achterhoekse humor en nuchterheid breidde hij een einde aan deze najaarsdag.

Menigeen bleef hangen op het festivalterrein en zag zonnig Apeldoorn veranderen in een sfeervolle najaarsavond in het Beekpark.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!