Ontdek de verborgen parels van Apeldoorn

Vrijdag 16 juni 2023

Door Redactie

Apeldoorn, vol historische charme en architectonische meesterwerken, is een stad die je op een unieke manier kunt verkennen. Het Apeldoorns Gidsencollectief (AGC) biedt deze kans door middel van zijn begeleide wandelingen en lezingen.

Cultuur en geschiedenis

De gidsen van het AGC leiden je door verschillende wijken en buurten van Apeldoorn. Iedere wandeling is een unieke reis door de tijd, waarin je de rijke cultuurhistorie, het erfgoed en de architectuur van de stad kunt ontdekken. Deze wandelingen zijn ideaal voor zowel inwoners die hun stad beter willen leren kennen, als voor bezoekers die de verborgen schatten van Apeldoorn willen ontdekken.

Op maat gemaakte lezingen

Naast wandelingen verzorgt het AGC ook lezingen-op-maat. Deze presentaties over de cultuurhistorie, het erfgoed en de architectuur van Apeldoorn kunnen op verzoek worden georganiseerd voor groepen.

Informatie

Vooraf aanmelden voor een wandeling is niet nodig. De wandelingen starten altijd om 14.00 uur en duren ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen € 5 per persoon. Groepen van 8 of meer deelnemers dienen dit van tevoren aan te geven.

Meer informatie over de wandeling vindt je op de webstie van Apeldoorns Gidsencollectief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!