Ook dit weekend staat het bluescafé weer bol van Blues & Rock

Vrijdag 12 augustus 2022

Door Redactie

Een fijn muzikaal aanbod in het Bluescafé zoals je gwend bent van Jan Kerseboom.

Vrijdag 12 augustus Ivangh & The Nightcats

Ivangh & The Nightcats brengen de blues tot leven, overal waar het leven daarom vraagt. In kroegen, zalen, maar ook in bejaardenhuizen.
Al op zeer jonge leeftijd ontstond bij bandleider Harald Ivangh de passie voor de gitaar, doordat zijn vader aan zijn wieg vrolijke nummers stond te spelen. Het gevoel wat Harald daarvan meekreeg is vervolgens nooit meer verdwenen. Dit leidde er toe dat hij al op 15-jarige leeftijd in de best veel spelende schoolband zich manifesteerde als de charismatische frontman.
Na de middelbare school nam Ivangh letterlijk zijn gitaar onder de arm en ging hij op wereldreis. Zo speelde hij in hotels aan de Zuid-Afrikaanse kust, voor zeer verbaasde Bedoeïenen in Egypte en in Israël overal waar men hem maar wilde horen en zien.
Na terugkomst in Nederland speelde hij in o.a. een Thin Lizzy Tribute, een Blondie Tribute, een swingende funk-band, een dampende bluesrockband, zelfs in een hardrockband, maar ook in een band met zijn eigen nummers.

Nu is er dan Ivangh & The Nightcats, het bluesrocktrio dat letterlijk overal kan en wil spelen!
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zaterdag 13 augustus Harry G Bluesband

Ap, house en drumcomputers? Dit zijn woorden waar de Groningse blues-rockformatie Harry-G-Bluesband nog nooit van gehoord heeft. Authenticiteit is het sleutelwoord van deze groep en dat is te horen ook. Stuk voor stuk zijn de leden van de Groninger groep puristen te noemen. Alle bandleden kunnen door middel van deze band hun muzikale voorliefde met hart en ziel uitvoeren. Voor alle bandleden geldt, dat ze reeds lang met de blues bezig waren. Voordat ze tot Harry-G-Bluesband toetraden. Hoewel de groep voornamelijk covers speelt, hebben ze ook eigen nummers in hun repertoire. Met 200% inzet brengen ze stevige bluesrock ten gehore. H.G.B. is een zeer geschikte band voor cafés en feesten, maar ook op een sixties party zijn ze op hun plaats.

  • Rene Muthert Vocal
  • Alex Gache Lead Guitar
  • Harry Greenfield Guitar
  • Alfred Velthuis
  • Hannes Langkamp Drums ex Cuby & Blizzards

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zondag 14 augustus Black Velvet

Zij zijn een pop rock band bestaande uit 4 personen. Ook zijn wij terug met een nieuwe gitarist. Op de gitaar hebben bij nu Walter Jansen, op de basgitaar Eric Buis, op de drums Vincent de Jong en op zang Lynn Wielaard. Deze 4 koppige band bestaat nu 3 jaar en loopt achter wegens corona.
“Wij spelen zowel covers als originele nummers. Artiesten als Joan Jet, the Sweet, Anouk, ABBA, The Romantics en meer. Onze eigen nummers vallen binnen dit zelfde repertoire.”

Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!