Ook in Apeldoorn valt er genoeg te griezelen tijdens Halloween

Maandag 16 oktober 2023

Door Tristan Zandstra

Halloween staat weer voor de deur! Het is een traditioneel feest dat vooral in Engelstalige landen wordt gevierd, op 31 oktober. Het feest staat bekend om griezelige kostuums, enge decoraties en het langs de deuren gaan voor trick-or-treating, waar kinderen snoep verzamelen. Ook in Apeldoorn valt er genoeg te griezelen. In deze agenda staan een aantal spannende evenementen op een rijtje!

Julianatoren

Tot 5 november is pretpark Julianatoren versierd met Halloween decoraties. Ook staan er verschillende shows en andere activiteiten op de planning.

Bekijk het volledige programma op de website van de Julianatoren.

Fright Nights Jump Street

Bij trampolinepark Jump Street vindt op 26,27 en 28 oktober van 18.30 tot 21.30 verschillende activiteiten plaats. Ondermeer scare actors (verkleden mensen die je laten schrikken) en speciale effecten toveren het park om in een spookachtige omgeving. Ook kan je lasergamen. De toegangsprijs is 24,90 euro per persoon.

Reserveren en meer informatie is te vinden op de website van Jump Street.

Halloween Night

De Eglantier zal op vrijdag 27 oktober van 18.00 tot 20.00 een koopavond houden, met een griezelige sfeer. Ook is er een lasershow, kunnen kinderen knutselen en zijn er een aantal andere activiteiten. Houd de Facebook-pagina van het winkelcentrum in de Maten in de gaten.

Papi Chulo ‘Halloween special’

Papi Chulo keert op zaterdag 28 oktober terug naar GIGANT met een ‘freaky Halloween Special’ van 23:00 tot 04:00. Je kan hier dansen op Latin & Caribbean en Papi Chulo DJ’s, ook zijn er liveacts en is er entertainment aanwezig.
Meer informatie en tickets kan je op de website van Papi Chulo vinden.

ASV Apeldoornse Boys Halloween Night

Ook op het terrein van Apeldoornse Boys wordt dit jaar gegriezeld. Op vrijdag 3 november vanaf 19:30 wordt het sportcomplex van de voetbalvereniging aangekleed met Halloween decoratie en zijn er verschillende dingen te doen. Zowel leden als niet-leden zijn welkom tegen een toegangstarief.

Meer informatie kan je vinden op de website van de Apeldoornse Boys.

Bandavond De Klup

Bij De Klup wordt op zaterdag 28 oktober van 19.00 tot 22.00 een bandavond gehouden, DJ Senga komt optreden. Zowel leden als niet-leden mogen komen tegen een toegangstarief van 4 euro.

Op het Facebook-account van De Klup kan je meer informatie vinden.

Halloween feest Wensink Dancemasters

Wensink Dancemasters geeft op woensdag 18 oktober een Halloween feestje voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende soorten dansjes, zoals de Kiddy Dance, Mini Dance en Jazz Ballet.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Wensink Dancemasters.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!