Help de bevolking van Oekraïne

Ook Nielson komt naar het Drakenbootfestival

Dinsdag 12 februari 2019

Door Redactie

Drakenbootfestival

De volgende naam van de line-up voor “Drakenboot in Concert” die bekend is gemaakt maken is Nielson! Met niet 1 maar zelfs 2 prijzen, was Nielson gisteravond de grote winnaar van de Edisons. Op vrijdag 21 juni komt hij naar Apeldoorn! Eerder werden De Dijk en Ronnie Flex & Deuxperience al aangekondigd. In totaal treden 7 bands op, binnenkort kunnen de andere namen onthuld worden.

 Nielson

Na nummers als “Beauty & Brains” en “Sexy als ik dans” is Nielson terug met een nieuwe sound. Hij klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.
Op zijn nieuwe album, met tracks als ‘Diamant’ en ‘IJskoud’, bewijst hij maar weer eens waarom hij één van de grootste popsterren van Nederland is, mét en zonder gitaar schrijft hij ijzersterke liedjes.
Naast zijn muzikale succes, steelt hij ook nog eens iedere week de show in Wie is de Mol.

Tickets

De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 3.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. Er is op dit moment nog een beperkt aantal “Early Bird” tickets beschikbaar voor € 29,50, daarna komen de Regular ticket in de voorverkoop voor € 32,50.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?