[video] Opbouw Roots in the Woods in volle gang

Donderdag 18 oktober 2018

Door Redactie

Peter Vroon

De afgelopen dagen is het Beekpark in handen van de festivalbouwers. Zij moeten er voor zorgen dat aanstaande vrijdag 19 oktober het Roots in the Woods Festival 2018 van start kan gaan. Dit jaar is Landal Greenparks Miggelenberg in Hoenderloo als locatie toegevoegd, zaterdag en zondag brengen zij een boeiend programma onder de titel ‘Ode aan de Herfst’. Apenheul schoof dit jaar aan met een klauterpark en Orpheus verzorgt kindertheater.

Traditiegetrouw begint het festival op de vrijdagavond op de vertrouwde stek, het Beekpark vanaf 17.00 uur met muziek van onder anderen Hoppah en Zuco. „Vrijdagavond wordt echt de feestavond, het dak gaat er af … het bladerdak dan” lacht Marco Bod, festivalleider. Met een keur aan eet- en drinktentjes, diverse theatertjes met acrobatiek, magie, poppenspel en nog veel meer muziek verspreid over het weekend. Het klimbos voor de jeugd en vele plekjes om te zitten en het aangenaam te hebben met elkaar.

En dat alles tot en met zondagavond 21 oktober. Een uitstekende gelegenheid om het weekend te beleven en de herfstvakantie in te luiden. Onder, naar verwachting zeer redelijke weersomstandigheden. Plezier voor het hele gezin

Het gehele programmaoverzicht vind je op: Roots in the Woods 2018.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!