Open dag BC Appoldro

Woensdag 14 april 2010

Door Bas van den Hoogen

Kom eens kijken en ontdek dat badminton een geweldige sport is. Op de camping vast wel eens gedaan maar in het echt en in de sporthal is het nog veel leuker.
 
We hebben in het kader van de sportweek een flitsend aanbod:
 1 maand gratis spelen en tijdens deze maand 4 gratis lessen om het spelletje goed onder de knie te krijgen.
 
Na deze maand bepaal je zelf of je verder wilt en kun je lid worden. Na nog eens 6 lessen van onze toptrainers heb je de basistechniek gegarandeerd onder de knie en kun je zelf bepalen of je lekker recreatief wilt blijven spelen of je krachten wilt meten in de verschillende competities.
 
Appoldro is de grootste badmintonclub van Apeldoorn. Dat houdt in dat we veel te bieden hebben. Zo kunnen leden drie avonden per week vrij spelen (maandag, woensdag en donderdag). Verder kan er op diverse niveaus competitie worden gespeeld en/of trainingen worden gevolgd. Iedereen is welkom beginners of gevorderden. Ook mensen die iets aan hun gewicht of conditie willen doen, kunnen bij deze club prima terecht. Badminton is een leuke manier van bewegen en is een stuk goedkoper dan een lidmaatschap bij een sportschool. Een ander groot voordeel is dat je ook alleen kan komen spelen. Op de vrije speelavonden speelt iedereen met en tegen elkaar op ieder niveau. Op die manier kom je makkelijk in contact met andere mensen.
 
Er zijn dus genoeg redenen om eens kennis te maken met deze fantastische sport. Neem je zaalschoenen en sportkleren mee en wij zorgen voor de rest. Tot ziens op de 22e.
 
 
Locatie Sporthal Materpark: Heemradenlaan 130 – van 20:00 – 22:30 uur.
 
Voor meer informatie: www.appoldro.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!