Open NK Beachsoccer

Maandag 12 april 2010

Door Redactie

Open NK Beach Soccer op het Marktplein in Apeldoorn

Apeldoorn is dit jaar voor het eerst één van de speelsteden van het Open Nederlands Kampioenschap Beach Soccer. Van vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli staat de Beach Arena op het Marktplein in Apeldoorn. Schrijf je nu in via de website van Holland Beach Soccer voor de Kids, Ladies of Men’s League. Of kom op 9, 10 en 11 juli naar het Marktplein in Apeldoorn voor dit strandspektakel met vrij entree.

Holland Beach Soccer bouwt op ruim 300 m³ zand haar Beach Arena op het Marktplein in Apeldoorn en brengt drie dagen vol entertainment. Met op zaterdag 10 juli optredens van de Brassband, Cheerleaders en de speaker brengen zij de zomer tot leven in Apeldoorn.

Ook de echte professionals vertonen op die dag hun kunsten op het zand van Holland Beach Soccer. Om 15.30 uur spelen voormalig profvoetballers een promotiewedstrijd, die garant staat voor actie en veel doelpunten. Zaterdagavond sluit Holland Beach Soccer de dag af met een zomerse beachparty.

Voor het eerst in de geschiedenis wordt er op het Marktplein naast de markt een groot evenement georganiseerd. De markt en Holland Beach Soccer delen op zaterdag het Marktplein.

Door het hele land spelen teams voor een finaleticket van het Nederlands Kampioen Beachsoccer 2010. De winnaars van de voorrondes spelen tegen elkaar tijdens het finaleweekend 17 en 18 juli op de Dam in Amsterdam.

Kijk op de website van Holland Beach Soccer voor meer informatie en inschrijven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!