Openlucht Filmfestival in Park Berg & Bos

Vrijdag 4 augustus 2023

Door Redactie

In de maand augustus vindt het Vue Openlucht Filmfestival opnieuw plaats in Apeldoorn, georganiseerd door Accres in samenwerking met Vue. Van 11 tot en met 19 augustus 2023 kunnen filmliefhebbers in een unieke setting, op de Apeldoornse Veluwe in het Stadspark Berg & Bos, genieten van bioscoopfilms op het grootste openluchtscherm (200 m2) van Europa. Tickets voor het Vue Openlucht Filmfestival zijn nu te koop via www.openluchtfilmfestival.nl.

Ruime keuze aan films, voor elk wat wils

Grenzend aan de Kroondomeinen van Paleis het Loo ligt het Stadspark Berg & Bos. In deze groene omgeving kunnen filmliefhebbers een unieke avond beleven met een divers filmaanbod, onder het genot van een hapje, drankje en verse Vue popcorn. Naast de nieuwste films van dit moment zoals Barbie, Indiana Jones and the Dial of Destiny, Spider-Man: Across the Spider-Verse en The Little Mermaid, wordt ook de klassieker Hotel Mumbai gedraaid. Er is ruimte voor maximaal 2000 bezoekers per avond, met 1500 zitplekken in de buitenlucht en twee overdekte tribunes met 500 zitplaatsen.

Weer of geen weer

Tijdens de filmavonden in augustus is het vaak goed weer, droog met een strak blauwe hemel. Mocht het toch gaan regenen, dan worden bezoekers aangeraden om een poncho of regenjas mee te nemen, want het festival gaat gewoon door. Op de overdekte tribunes zit iedereen droog en de ervaring leert dat de regen vaak snel overwaait.

Voor meer informatie over het programma en de ticketverkoop:  www.openluchtfilmfestival.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!