Openlucht Filmfestival van start

Vrijdag 21 augustus 2015

Door Redactie

Apeldoorn Direct sprak recentelijk met Remko Schnitger van Accres over het Openlucht Filmfestival dat dit jaar plaatsvindt van 21 tot en met 28 augustus in Stadspark Berg & Bos.

Dit jaar zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er dit jaar een nieuwe partij die de catering verzorgt, wordt er gebruikt gemaakt van een nieuw geluidsysteem en is er voor het eerst in het bestaan van het Openlucht Filmfestival een overdekte tribune.

Furious 7
Op zaterdag 22 augustus draait de film Fast & Furious 7 met veel snelle auto’s en spectaculaire actie! Ook kunnen autoliefhebbers zich vergapen aan verschillende snelle auto’s die speciaal voor deze avond opgesteld zullen staan op de Bosweide! Jay Stegeman van Tuning Lifestyle Community heeft een grote variatie aan de meest unieke en opvallende  auto’s georganiseerd die deze avond blinkend gepresenteerd zullen worden.

Minions
Op zondag 23 augustus was aanvankelijk de verrassingsfilm aangekondigd. Inmiddels is bekend geworden dat de film Minions gedraaid zal worden. Minions is de enige film tijdens het Openlucht Filmfestival die op dit moment ook nog in de bioscoop draait. Daarnaast is het nieuw dat er ook op zondag een film wordt gedraaid. Dit is de afgelopen jaren namelijk niet gebeurd.

Ladies Night
Tijdens de Ladies Night op maandag 24 augustus zullen diverse stands aanwezig zijn met leuke producten speciaal voor vrouwen. Vanaf 20.00 uur kunnen dames zich volop vermaken bij leuke kraampjes met sieraden, beautyproducten, kleding, make-up en nog veel meer. Tijdens de Ladies Night draait de film Gooische Vrouwen 2.

Catering
Anders dan de afgelopen jaren heeft de organisatie dit jaar gekozen voor echte filmfestival catering. Naast het frisje, biertje en wijntje, verzorgd door Veluwse Schavuyt, zorgt Vosmeijer Catering voor de versnaperingen. Er is dit jaar gekozen voor snacks, friet,  snoep, ijs en natuurlijk popcorn!

Programma
Het gevarieerde programma bestaat dit jaar uit de volgende negen films:

  • 21 augustus – Interstellar
  • 22 augustus – Fast & Furious 7
  • 23 augustus – Minions (OV)
  • 24 augustus – Gooische Vrouwen 2
  • 25 augustus – Hunger Games 3A
  • 26 augustus – Kingsman
  • 27 augustus – The Imitation Game
  • 28 augustus – The Hobbit 3
  • 29 augustus – Pemière film

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!