Opmerkelijk Apeldoorn: Interessante kerstversiering

Maandag 20 december 2021

Door Redactie

Carla van Vliet

Misschien heb je tijdens een ochtend- of avondwandeling al wel aparte of rare kerstversieringen gezien. Verslaggever Carla spotte dit gedurende een ommetje in het donker, toch zijn we heel erg benieuwd wat het verhaal achter deze versiering is. De ster kunnen we begrijpen, dat zien we vaker terug bij kerstversieringen. Het mondkapje kan passend zijn bij de coronaperiode, alleen waarom wil je daar tijdens kerst nog aan nadenken? Vervolgens de naald, hint dat naar het vaccineren? Geen idee, maar de 3 decoraties vormen samen in ieder geval een interessant plaatje.

Apeldoorn Direct brengt een nieuwe reeks snapshots met als titel Opmerkelijk Apeldoorn. Actuele, vrolijke, serieuze, maar vooral opmerkelijke foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook een opmerkelijke situatie gezien? Stuur het naar ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en schrijf daarbij 1 of 2 zinnetjes met een uitleg van de situatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!