Oproep: deel jouw strijd in de zoektocht naar een thuis

Maandag 22 januari 2024

Door Redactie

Je struint al maandenlang Funda af, alle ‘te koop’-bordjes in de buurt worden nauwlettend in de gaten gehouden en je vliegt van bezichtiging tot bezichtiging. Het kopen van een huis hoort een leuk project te zijn, maar helaas is het tegenwoordig eerder een zoektocht vol verloren hoop, frustraties en ‘net nietjes’.

Ben of ken jij iemand die al jarenlang, tevergeefs, bezig is met het vinden van zijn of haar droomplek? Voor een aankomend artikel op Apeldoorn Direct zijn wij op zoek naar mensen die hun ervaringen willen delen over de uitdagende en soms ontmoedigende reis naar een eigen woning.

Wij willen graag jouw verhaal horen – de ups, de downs, en alles daartussenin. Wat maakt het zo moeilijk? Welke obstakels ben je tegengekomen? En misschien nog belangrijker, wat geeft je de kracht om door te blijven gaan?

Deel je verhaal!

Stuur je verhaal naar de mail van de redactie van Apeldoorn Direct, redactie@apeldoorndirect.nl. Jouw verhaal kan een bron van steun en inzicht zijn voor velen die zich in deze uitdagende reis bevinden. Laten we samen de stem geven aan degenen die vastberaden blijven in hun zoektocht naar een eigen plek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!