Opruimactie in het Oranjepark zorgt voor een schone start

Dinsdag 12 december 2023

Door Redactie

Op zaterdag 6 januari wordt er een opruimactie in het Oranjepark georganiseerd. Een kans om het nieuwe jaar fris te beginnen en samen de handen uit de mouwen te steken.

Samen voor een schoon Oranjepark

Om 14.00 uur start de opruimactie bij de Muziektent in het park. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze gezamenlijke inspanning om het stadspark te ontdoen van zwerfafval. Afvalzakken en afvalgrijpers staan klaar voor de deelnemers, die na afloop met een opgefrist gevoel en een schoon park huiswaarts keren. De actie duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

Afvalgrijpers

Bij aanmelding is het handig aan te geven of je zelf een afvalgrijper meebrengt. Zo kan er op de beschikbaarheid van het aantal afvalgrijpers gelet worden. Deelnemers zonder eigen afvalgrijper kunnen er eentje gratis ophalen bij afvalpost Zuid, Aruba 4 in Apeldoorn, ook kan je een rol afvalzakken, een fluorescerend jasje en instructies verkrijgen. Afvalpost Zuid is open van maandag tot en met donderdag tussen 07.30 en 15.30 uur.

Meer informatie

Werkgroep Partij voor de Dieren Apeldoorn organiseert de actie, zij verzoeken deelnemers zich aan te melden via het volgende e-mailadres: apeldoorn@partijvoordedieren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!