Optreden Toneelvereniging S.O.V.V. in Het Dorpshuis Ugchelens Belang

Dinsdag 19 september 2023

Door Redactie

Er staat een bijzondere avond gepland in Het Dorpshuis Ugchelens Belang, Toneelvereniging S.O.V.V. uit Apeldoorn zal daar een uitvoering verzorgen. Het publiek kan zich verheugen op het stuk “Welkom terug, Tante,” een klucht in drie bedrijven geschreven door Edwin Woons. Dit toneelstuk speelt zich af op een landgoed en draait om de terugkeer van Tante Lydia na jaren in Italië. De verwikkelingen zijn amusant en het slot belooft een verrassende wending.

Wanneer en waar?

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar dit theaterstuk, markeer de datum: zaterdagavond 23 september 2023. De voorstelling begint om 20.00 uur, met de zaal die open gaat om 19.30 uur. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per persoon en zijn beschikbaar vanaf 4 september. Je kunt ze kopen bij Primera Westra in Ugchelen of bij Dorpshuis Ugchelen. Als u liever online bestelt, kun je een e-mail sturen naar sovvtoneel@gmail.com.

Matineevoorstelling op zondagmiddag

Voor de mensen die ’s avonds liever niet de deur uitgaan, is er goed nieuws! Op zondagmiddag 24 september voert S.O.V.V. hetzelfde stuk op, speciaal voor bewoners van wooncentra en gasten van De Zonnebloem. Iedereen is van harte welkom. De middagvoorstelling begint om 14.00 uur, met de zaal open vanaf 13.30 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten ook € 7,50 per persoon en zijn ook verkrijgbaar vanaf 4 september bij Primera Westra in Ugchelen en Dorpshuis Ugchelen.

Laat je verrassen

Deze avonden draait niet alleen om theater, maar er is ook een verloting tijdens de pauze van beide voorstellingen. Het is belangrijk op te merken dat alle kaartverkoop aan de kassa en loten tijdens de pauze alleen contant kunnen worden betaald, aangezien S.O.V.V. niet beschikt over een pinautomaat.

Voor meer informatie en kaart reserveringen kan je contact opnemen via sovvtoneel@gmail.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!