Organisatie Drakenboot maakt deel line-up Drakenpop bekend

Dinsdag 23 januari 2024

Door Redactie

Hoewel het jaar nog pril is, mogen we alvast dagdromen over zonnige zomerdagen en sprankelende evenementen. Op de lijst van Apeldoorns prominentste festivals staat natuurlijk het Drakenboot Festival, dat dit jaar plaatsvindt van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni op het Zwitsalterrein. Voor de nieuwsgierige bezoekers is er goed nieuws: de organisatie heeft zojuist een deel van de line-up onthuld voor de openingsdag, beter bekend als Drakenpop. 

De line- up

Eind januari maakte de organisatie al bekend dat De Jeugd van Tegenwoordig, Flemming en Bløf het drie dagen durende festijn op vrijdag 21 juni aftrappen. In de afgelopen weken is bekend geworden dat dj La Fuente voor het tweede jaar op rij zijn draaikunsten aan het publiek mag laten horen. Daarnaast zullen ook de band Van Dik Hout uit Den Helder en de Venlose zangeres Numidia, voormalig finaliste van The Voice Kids, optreden in ‘de hoofdstad van de Veluwe’. Vorig jaar waren artiesten als Jaap Reesema, My Baby, Antoon, Son Mieux, DI-RECT en, zoals hierboven vermeld, La Fuente van de partij. Houd er rekening mee dat de tickets geldig zijn voor Drakenpop op vrijdag, terwijl het festival op zaterdag en zondag gratis toegankelijk is. 

Neem voor meer informatie een kijkje op de site van het Drakenbootfestival.

Over het evenement

Sinds 2005 wordt het Drakenbootfestival georganiseerd in Apeldoorn. Wat ooit begon als een eendaags feest met alleen een bedrijvenrace, is inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags evenement dat drie dagen duurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!