Organisatie maakt line-up SMN Post Drakenboot in Concert bekend

Maandag 13 januari 2020

Door Redactie

Archief | Peter Vroon

Nieuwsgierige Apeldoorners werden de afgelopen dagen al een beetje warm gemaakt. De organisatie van het Drakenbootfestival plaatste wat korte fragmenten van de artiesten die tijdens de openingsavond op vrijdag 19 juni 2020 van de komende editie komen optreden. En vandaag, maandag 13 januari, maken ze de namen bekend.

Op de open-air stage staan achtereenvolgens geprogrammeerd: Davina Michelle, Kraantje Pappie en Chef’Special. In de grote festivaltent zijn shows te zien van Tabitha, Van Dik Hout, Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam. ,,Om je vingers bij af te likken, al zeggen we het zelf”, meldt de organisatie. ,,Trots op zo’n dikke line-up voor jong én oud.’

Om 17.00 uur gaan de deuren van het festivalterrein open. Op het terrein staan verschillende foodtrucks.

Voorverkoop

Komende woensdag, 15 januari, start de Lucky Bird voorverkoop. Dit gebeurt om 10.00 uur. Voor de eerste vroegboekers zijn er 500 ‘Lucky Bird’ tickets voor 29,50 euro. Deze tickets zijn vaak snel uitverkocht. Vervolgens komen 1.500 ‘Early Bird’ tickets beschikbaar voor 32,50 euro. De prijs van een Regular ticket is in de voorverkoop 34,50 euro. Voor kinderen t/m 14 jaar zijn er speciale, voordelige kindertickets te koop. Voor meer informatie en tickets zie de website van het festival.

Grolsch Drakenbootfestival

Het Grolsch Drakenbootfestival wordt sinds 2005 georganiseerd. Van een 1-daags feest met enkel een bedrijvenrace is het festival inmiddels uitgegroeid tot een 3-daags evenement dat in 2019 zelfs 100.000 bezoekers trekt naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!