Orpheus zoekt Apeldoorns talent voor SHOW Apeldoorn

Woensdag 29 mei 2024

Door Redactie

Theater Orpheus organiseert op zondag 30 juni 2024 audities voor SHOW Apeldoorn 2024. Alle talenten uit de gemeente Apeldoorn zijn welkom om zich aan te melden: zangers, dansers, muzikanten, kleinkunstenaars, koren, spoken word artiesten, comedians en meer.

Talentontwikkeling

SHOW Apeldoorn wordt voor de achtste keer gehouden en is een productie van Orpheus gericht op talentontwikkeling. Uit de auditanten worden tien deelnemers gekozen. Dit kunnen individuen, duo’s of zelfs hele koren zijn. De voorstelling vindt plaats op 30 december 2024 in Orpheus.

Coaching en repetities

In aanloop naar de voorstelling worden in het najaar coachingsbijeenkomsten en repetities georganiseerd. SHOW Apeldoorn biedt Apeldoorns podiumtalent de kans om onder professionele begeleiding een onvergetelijke show neer te zetten.

Regie en muzikale leiding

De regie is in handen van Susannah Iseger en de muzikale leiding van Dookje Engelhard. Stadsprogrammeur Jessie van den Bosch zegt: “Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien op het podium en hoe er in korte tijd een heel hecht team ontstaat.”

Meer informatie

De audities vinden plaats op zondag 30 juni 2024 in de Altioszaal van Orpheus. Meld je vóór maandag 17 juni aan via de site van Orpheus. De enige voorwaarde is dat je uit de gemeente Apeldoorn komt.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@orpheus.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!