Help de bevolking van Oekraïne

Oud en nieuw

Zondag 9 januari 2011

Door Tamara Cheizoo-Buis

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een week oud en afgelopen oud en nieuw was voor mij een groot feest met leuke muziek, vuurwerk, lekker eten en drinken en vooral: en gezelligheid met familie en vrienden.
Vlak na kerst schreef ik een blog over wat er zoal te doen was met oud en nieuw in Apeldoorn en vroeg wat eenieder van plan was. De een ging naar Gigant, de ander bleef lekker thuis. Zelf ben ik naar Net’11 geweest en het was een mooi feest! Goed georganiseerd, op de garderobe na, maar een kniesoor die daarop let. De aankleding was helemaal in Russische sferen, top gedaan en origineel! Door de twee verschillende zalen was er voor ieder wat wils, van feestmuziek tot house en nog veel meer. Ik houd zelf wel van housemuziek en was dus voornamelijk in die zaal te vinden. Voor ik het wist, was het alweer voorbij en gingen we moe maar zeer voldaan huiswaarts.

Ik hoop dat iedereen net zo’n leuk oud en nieuw heeft gehad en ben benieuwd naar jullie verhalen. Dus vertel: wie heeft iets leuks meegemaakt?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?