Politie onderzoekt steekincident

Zondag 2 september 2012

Door Redactie

Joke de Wolde

De politie onderzoekt een steekincident dat in de nacht van zaterdag op zondag 2 september heeft plaatsgevonden op het woonwagenkampje aan de Bovenkruier in Apeldoorn. Er zijn twee bewoners aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding dat er op het kampje een vechtpartij en steekincident had plaatsgevonden, waarbij in ieder geval één man gewond was geraakt. Mogelijk zou er ook geschoten zijn. De politie ging met meerdere eenheden naar het kampje en trof er een zeer gespannen situatie aan.

Ze troffen twee gewonde mannen aan. Het ging om een 40-jarige en een 35-jarige Apeldoorner. De eerste was door messteken gewond geraakt, de ander door de vechtpartij. Een andere bewoner had door het gebeurde dusdanige hartklachten opgelopen dat ook hij naar het ziekenhuis werd gebracht voor behandeling.

De vermoedelijke verdachte van de steekpartij, een 57-jarige Apeldoornse, werd even later aangehouden. Zij is overgebracht naar het politiebureau.

Nadat agenten enige duidelijkheid hadden gekregen wie er bij de vechtpartij betrokken waren, is er nog een aanhouding verricht. Het gaat om een 18-jarige Apeldoorner.

De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig, ook om duidelijkheid te krijgen of er daadwerkelijk is geschoten. Het Team Forensische Opsporing is bij het sporenonderzoek betrokken. Meerdere bewoners worden als getuige verhoord en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!