Politie vraagt hulp van publiek bij onderzoek naar poging straatroof

Zondag 2 november 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot straatroof op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn. Deze vond plaats op zaterdag 1 november rond 17.00 uur.

Een 56-jarige vrouw fietste onder het spoor vanuit het centrum in de richting van de Europaweg, toen zij plotseling voelde dat er iemand aan haar tas trok. Omdat zij deze goed vast had, kwam zij ten val en raakte zij met haar hoofd de stoeprand. Zij zag toen dat ongeveer zeven personen om haar heen stonden die geld van haar wilden hebben. Ze werd daarbij in haar hand gesneden. Na korte tijd vertrokken de personen zonder buit op vier scooters (vermoedelijk een rode, een zwarte en een blauwe) in de richting van de Europaweg. Alle personen hadden helmen op.

De vrouw is aan haar verwondingen behandeld en is hevig geschrokken. De politie is een onderzoek gestart maar heeft informatie nodig van getuigen. Heeft u iets gezien dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of –als u anoniem wilt blijven- 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 02-11-2014 | 10:47

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!