Politie zet foto’s kledingvernieler online

Dinsdag 6 maart 2012

Door Redactie

De politie heeft maandag foto’s van een man die zaterdagmiddag 25 februari kleding vernielde op opsporingswebsite depolitiezoekt.nl gepubliceerd. Hij sloeg toe bij een kledingzaak in winkelcentrum de Oranjerie en richtte voor zo’n drieduizend euro schade aan. De politie hoopt dat iemand hem herkent.

De man kwam de winkel rond 14.10 uur binnen. Met een mes of ander scherp voorwerp zou hij meerdere kledingstukken vernield hebben. Toen een klant een blouse wilde passen, merkte hij dat deze was stukgesneden. De onbekende man ging er vandoor.

Signalement
De man is tussen de 40 en 50 jaar, heeft een kalend hoofd met aan de zijkant heel kort grijs haar, een zonnebankbruin gezicht en droeg een paarsachtige blouse met daarover een lange zwarte jas tot aan de knieën. Op de jas zaten epauletten.

Tips
De beveiligingscamera legde het incident vast. Foto’s van de man zijn maandag op opsporingswebsite www.depolitiezoekt.nl gepubliceerd. De politie roept mensen die de man herkennen op om dit te melden. Dat kan via een formulier op depolitiezoekt.nl of telefonisch via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!