Politienieuws: Rijbewijs ingevorderd van man onder invloed van drugs in verkeer

Donderdag 27 november 2014

Door Redactie

© Peter Vroon

De politie heeft dinsdag 25 november het rijbewijs van een 54-jarige Zwollenaar ingevorderd. Hij reed onder invloed van harddrugs door Apeldoorn. De politie had al enkele meldingen over zijn rijgedrag gekregen.

De politie kreeg rond 13.20 uur meerdere meldingen, dat de bestuurder van een bestelbus zeer gevaarlijk weggedrag vertoonde. Hij zou slingerend van Teuge naar Apeldoorn rijden en men vermoedde, dat de bestuurder gedronken had.

Negeren stopteken
Agenten gingen op zoek naar de bus en troffen hem op de Deventerstraat aan. De bestuurder kreeg een stopteken, maar dit negeerde hij. Hij wilde de politieauto inhalen, maar hem werd de doorgang belet

Onwel of druggebruik?
De bestuurder kwam verward over en een blaastest op alcohol gaf geen negatief beeld. Het was niet duidelijk of de man mogelijk onwel was geworden en een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. Hier bleek, dat hij harddrugs had gebruikt en een arts nam een bloedproef. Vervolgens heeft de Zwollenaar op het politiebureau en verklaring afgelegd. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 26-11-2014 | 10:19

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!