Uiteenlopende reacties op kleiner Zomerfeest Ugchelen

Maandag 4 september 2017

Door Marianne Zegwaard-Waanders

In het vooraankondigende artikel over het Zomerfeest Ugchelen was al te lezen dat het evenement een andere invulling zou krijgen. Op het feestterrein aan de Molencatenlaan was er dit weekend voor ieder wat wils. Een markt, een kleedjesmarkt, wat te eten, vermaak voor de kinderen en een zeskamp.

Vanaf 10 uur waren zaterdag de eerste bezoekers al aanwezig en maakten hun gang langs de attracties. Tijdens de zeskamp streden verschillende teams om de beker. Het team van Albert Heijn won de beker. Vanaf 20 uur was de muzikale afsluiting van het zomerfeest met een optreden van DJ Chiel van Tongeren en de band Beat The Stones. De opkomst is minder groot dan voorheen, maar al met al kijkt de organisatie terug op een geslaagd evenement.

Voorzitter van de stichting Zomerfeest Ugchelen Frank Sinnema, geeft aan dat hij positief gestemd is: ,,De opzet is inderdaad kleiner, maar we hebben veel positieve reacties gehad. Ouders met kinderen genoten van de kleedjesmarkt, we hadden veel eigen ondernemers uit Ugchelen. Uiteindelijk willen die hun winkelend publiek bedanken. De zeskamp werd voor het eerst georganiseerd en werd goed ontvangen. De muzikale afsluiting was met een minder bekende artiest dan voorheen. We hebben daar geen enkele wanklank over gehoord. Bezoekers komen toch voor de gezelligheid. Al met al best tevreden en nu is het tijd voor een goede evaluatie en kijken naar mogelijkheden voor volgende edities.”

Inmiddels zijn bij de redactie ook negatieve reacties binnengekomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!