Present in je netwerk!

Zaterdag 30 mei 2015

Door Redactie

StrangeArt

Apeldoorn 26 mei 2015: Present in je netwerk, dat was het thema van de netwerkbijeenkomst die Present Apeldoorn voor haar partners organiseerde. Zo’n 50 aanwezigen waren Present in dit netwerk.

Jochem Klijn, gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven vertelde hoe meer omzet gegenereerd kan worden door effectief te netwerken.  Fred Brouwer, directeur van Mulder Connect en partner van Present inspireerde het gezelschap met zijn ondernemersverhaal.

Dank van de organisatie gaat uit naar de dames en heren van Parc Spelderholt voor de prachtige locatie, de voorzieningen en de studenten die heerlijke hapjes en drankjes serveerden.

De organisatie belooft in 2016 terug te komen met een exclusief partnerevent waarbij verbinding een belangrijkere rol speelt. De organisatie richt haar pijlen nu weer op de projecten die ze begeleidt, de 55e groep wordt alweer ingezet dit jaar! En natuurlijk op de Beursvloer Apeldoorn die op 18 november gehouden wordt. Een interessant event voor alle bedrijven uit Apeldoorn die op een gemakkelijke manier maatschappelijk betrokken willen ondernemen.

Kijk voor meer informatie op www.presentapeldoorn.nl en www.beursvloerapeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!